Галя назначи треньори, връщат и играчи

Публикувано на: 08.12.2009 19:27

Автор: news4000.bg, Проспорт.бг

©minyorci.com
Галя Топалова, обичана от едни, попържана от други.
Няма значение, че се готви продажбата на Локо (Пд) след десетина дни. Галя Топалова винаги е гледала, и продължава оптичистично да гледа далеч напред в бъдещето на "черно-белите".

Безхаберната футболна шефка днес назначи двама нови треньори в детско-юношеската школа на клуба. Без конкурс на работа в Локо (Пд) постъпиха бившите играчи на тима Наско Георгиев - Наката и Апостол Костадинов (род. 1983 г.).

Последният ще води води селекцията на покойния Васко Анков от набор 1994. Наката пък поема четири години по-малките футболисти.
Новоназначените треньори днес проведоха първите си тренировки с малчуганите от "Лаута".

Междувременно ръководството на Спартак (Пд) няма да предлага нови договори на бранителя Петър Лазаров и опорния халф Любомир Чернев. Преотстъпените от Локо (Пд) футболисти започват подготовка на 7 януари с "черно-белите". "До 31 декември са наши играчи, но есенният сезон свърши. И двамата си събраха багажа, няма да се включат в последните ни занимания до края на седмицата, преди да обявим ваканция", сподели пред news4000.bg изпълнителният директор на Спартак (Пд) Люси Божилов.

Лазаров и Чернев имат договори с Локо (Пд) до лятото на 2012 година. Привлечените на "Лаута" от Спортист (Своге) футболисти бяха пратени на стадион "Тодор Диев" от треньора Аян Садъков, но сегашният наставник Стефан Генов-Чечо няма основание да се откаже от услугите им.