Варненски коментар за Левски и БФС

Публикувано на: 15.12.2009 00:21

Автор: varna-sport.com

©Проспорт.бг
Софийските глупаци уволниха варненеца Димо Момиров и цялата съдийска комисия заради мача Черно море - Левски 4:1. След решението Изкуствената коса каза на пресконференция: Причините за нашето решение са натрупано напрежение след срещите Черно море - Левски и ЦСКА - Литекс. Освободихме цялата Съдийска комисия заедно с председателя Димо Момиров. Решението ни ще бъде утвърдено на 18 януари на Изпълком. Правата на съдиите ръководили двата мача са спират за неопределено време.

Смешният Левски е доволен, но в четвъртък играе с Лацио и ще му напълнят шошоните. Тогава Гонзо и агента на ДС могат да отидат да се оплачат на УЕФА със съдействието на КГБ и ЦРУ. Никой не брои Левски в Европа. В Шампионската лига безброй загуби и един единствен вкаран гол. В Лига Европа безброй загуби без вкаран гол. С уволнението БФС решава нерешими проблеми на един частен клуб с президент Бай Ганьо за сметка на целия български футбол. Не е никак страшно Левски да не играе в Европа през 2010 г. Даже ще е по-добре, защото няма да излага България по света.

Гонзо си мисли, че българския футбол се върти около Левски. Така е докато туморът не бъде изрязан. Изкуствената коса няма смелостта да го изреже. Днес той направи Мечешка услуга на отбора на Бай Ганьо, но какво му пука, важното е да запази властта в БФС и тушира напрежението.

"Гонзо в Казан търсели и треньор", подиграваха се цяло първо полувреме феновете на Черно море.