Галя взема ветеран от Любимец, реже заплати

Публикувано на: 20.12.2009 11:10

Автор: news4000.bg, Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Галя Топалова
Игралият и за ЦСКА бранител Веско Великов е водач на трансферния лист за новата селекция на Локо (Пд), научи news4000.bg. 32-годишният играч на Любимец е гласен за заместник на бенинския национал Фелисиен Сингбо. Договорът на Великов със сегашния му тим е до края на сезона, а на „Лаута” няма бюджет за зимна селекция. Треньорският щаб на Локо (Пд) се надява, че след продажбата на Даксон ще се отделят средства за някое и друго свястно попълнение.

„Представиха ми списък за селекция от 14 футболисти, от които 11 са от клубове в „А” и трима от „Б” група. Ще вземем най-много четирима, но за имена не ме питайте, рано е”, заяви пред news4000.bg собвственичката на Локо (Пд) Галя Топалова

Футболистите на Локомотив (Пловдив) няма да останат гладни за Коледните празници, но бяха неприятно сюрпризирани, че месечните им възнаграждения ще бъдат намалени с 30%, пише в-к "Меридиан мач". Вчера президентката на тима Галя Топалова привика първото каре от играчи в офиса й в столицата, за да получат полагащото им се. Нестандартният начин за плащане не ядоса футболистите, тъй като напълниха джобовете си.

До края на годината по четирима дневно ще посещават офиса на Желязната лейди за заплати. Отделно Галя Топалова ще води разговори с всеки за евентуално намаление на възнагражденията им. След като финансовият директор Иван Петлешков контузи крака си при сблъсъци на бойни изкуства, президентката на „черно-белите" се е заела с цялата организация относно селекция и лагери. След като бизнес дамата не успя да направи сделка за продажбата на клуба, се замисли за футбол, като до Нова година тя ще дирижира всичко.

Все още Галя Топалова не е взела окончателен отговор дали Ясен Петров ще поеме отбора. Почетният президент Христо Бонев натиска пловдивския Джанини да застане начело, докато сегашният наставник Стефан Генов също напира оттук-оттам да запази поста си.