Гонзо начело на Левски, иска Чилика на "Герена"

Публикувано на: 28.12.2009 18:29

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Мирослав Антонов е известен с рякора си Чилика, поради потресаващата прилика в лице с Георги Чиликов. За другото не е сигурно все още...
Спортният директор на Левски Георги Иванов най-вероятно ще продължи да изпълнява функциите на старши треньор на отбора и след Нова година, съобщава "Гонг".

Собственикът на "сините" Тодор Батков и Гонзо за провели днес среща, на която са обсъдили обстойно проблема за треньорския пост, както и селекцията през зимния трансферен прозорец.

Батков е готов с решението си за наставник на тима и се очаква лично той да го обяви. Нещата клонят обаче към запазване на поста от страна на Георги Иванов поне до лятото. Това е и желанието на повечето от водещите играчи

Левски има интерес към трима футболисти от "А" група и според хора от ръководството всички останали предположения по медиите са спекулации.

Към настоящият момент от шампионите проучват възможността да вземат Александър Александров-Кривия, Мирослав Антонов-Чилика от Спортист и Иво Иванов от Берое. С нито един от тримата няма сключен договор.

Левски разполага с четирима играчи извън Европейския съюз и без да продаде поне двама от тях не може да вземе нов чужденец. Към този момент няма и конкретна оферта за продажбата на играч на отбора.

Подготовката за пролетния дял на първенството Левски ще започне на 7 януари.