Галя продаде Илиев, Кики и Акалски на ЦСКА

Публикувано на: 28.12.2009 22:48

Автор: Прспорт.бг

©plovdiv24.bg
Димитър Илиев
Скандалният Дани Кики най-сетне успя да се измъкне от Пловдив и гнева на любимите си фенове на Ботев. Дани заминава да играе в София. Кики, Митко Илиев и вратарят Кирил Акалски вече са собственост на ЦСКА, предаде news4000.bg откъдето трябва.

Солидният трансфер е ударът на Галя Топалова на прощаване. Капитанът Митко Илиев, Дани Кики и Акалски почват подготовка с червените веднага след Нова година. Интересът на столичния клуб към Митко Илиев и Кирил Акалски не е от вчера. Галя вече е признала пред свои хора в София, че сделката за тримата играчи е факт. Триото футболисти също е наясно, че напролет няма да рита на стадион "Локомотив".

Новият собственик на Локо (Пд) Константин Динев едва ли е изнанадан от трансферния фойерверк на Галка. Двамата имат уговорка, че Топалова е с картбланш да направи продажби на играчи, докато Динев поеме официално властта на "Лаута". Това призна и самият Коко Динев при идването си в Пловдив преди броени дни. "Бих спрял трансфера на Даксон, но имаме уговорка с г-жа Топалова, че тя може да продава играчи", каза Динев.

Пловдив се превърна в любимата трансферна дестинация на ЦСКА през последната половин година. През лятото Любо Пенев и шефовете му обраха най-доброто от отбора на най-смешния футболен президент в България - Димитър Христолов. Сега червените от София пазаруват най-солидните играчи от Локото.