Сянката на ЦСКА застигна Йовов в Букурещ

Публикувано на: 06.01.2010 21:16

Автор: Проспорт.бг

©daylife.com
Христо Йовов
Йовов гори заради високата си претенции за заплата и заради... бивш централен нападател на ЦСКА. Този отговор се крие в поредния коментар на боса Джиджи Бекали, който ражда тези дни почти българска футболна сапунка.

Ето поредния коментар по адрес на Йовов: "Не знам защо идват в Стяуа и искат толкова много пари, а и какво ли не. Не мога да му дам 250 000 евро, както иска той. Имал добра оферта от България. Да бъде жив и здрав! По-добре е да взема Александру Пицурка, който е познат и играе добре тук", разсъждава Бекали.

Алекс Пицурка мина през ЦСКА през сезон 2006/2007 година, но не успя да се наложи при "армейците". Той изигра само 6 официални мача и се върна в румънския Пандури, а последно защитава цветовете на Брашов.

Междувременно румънските медии цитират Христо Йовов, който вече има своя версия по темата. "Не ме интересува какво говори Бекали, аз съм тук на екскурзия", репчи се левскарят. Само ден преди това той бе казал, че има оферта от Стяуа.

Медиите съобщават още, че в крайна сметка всичко около Живко Желев се е подредило в последните часове и той може да се брои играч на столичния клуб. Според Бекали Живко е свалил всякакви дребнави претенции и е показал дори с погледа си, че на всяка цена иска да играе за "звездите".

По-рано през деня събитията около трансфера на Желев изглеждаха почти безнадеждни. Нещо, което личеше и от тона на шефовете на Стяуа.