ЦСКА даде Принца от Пловдив за 350 000 евро

Публикувано на: 06.02.2010 19:43

Автор: Гонг.бг, Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Тодор Тимонов
Президентът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че от утре Тодор Тимонов отива в хотела на руския клуб Анжи, който е от столицата на Дагестанската република Махачкала.

„От утре Тимонов отива в хотела на Анжи, който е близо до нашия. Той може да се смята за ново попълнение на Анжи. Тодор Тимонов се разбра за личните си условия с Анжи, но все още няма договор”, разкри президентът на ЦСКА.

Тимонов не взе участие в контролата на ЦСКА със Спартак, като гледа проверката от трибуните.

Още утре Тимонов трябва да се присъедини към Анжи, който също е на лагер в турския курорт Белек. Новият клуб на футболиста е новакът в руския елит Анжи Махачкала.

Тимонов пристигна в ЦСКА в началото на сезона като за него от Армията не платиха никакви пари на предишния му клуб Ботев. Той обаче не успя да се наложи като титуляр при Любослав Пенев и изигра едва няколко мача с червения екип.

Проспорт.бг научи, че сделката е затворена на ниво 350 000 евро клуб-клуб, а Тимоново ще се подпише под договор за заплата от 250 000 щатски долара нетно годишно. Новакът Анжи е известен с високите си премии при победа, които понякога преминават дори нивото на 10 000 долара.

Днес новият тим на Тимонов победи Пахтакор от Ташкент с 1:0.