Принца направи луд дебют за Анжи в Турция

Публикувано на: 17.02.2010 20:48

Автор: news4000.bg, Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Тодор Тимонов
Принца на Пловдив Тодор Тимонов шашна шефовете на новия си тим Анжи (Махачкала).

Халфът игра като луд в дебютния си мач за отбора на Дагестан. Пловдивчанинът се отчете с гол и асистенция в контролата срещу арменския Бананц, воден от Стевица Кузмановски.

Двубоят, игран днес на игрище №1 на хотел "Аркадия" в Белек, завърши 2:2. Арменците на два пъти повеждаха, но Тимонов ги пречупи през второто полувреме.

Полузащитникът, известен още и като Лимона, първо заби с мощна тупалка, а след това подаде за втория гол на дагестанците. Тимонов изигра пълни 90 минути срещу Бананц.

Управата на Анжи вече доволно потрива ръце, че е успяла да привлече в отбора от елита на Русия Тодор Тимонов. Както е известно преди броени дни Лимона подписа 3-годишен договор с Анжи (Махачкала).

"Както е тръгнало, нашето момче бързо ще стане любимец на фенките в Дагестан и цяла Русия", коментираха приятели на Принца от града под тепетата.

Едно полуевреме записа и Юсеф Рабех, но се контузи и на почивката бе заменен.
Етикети: Принца на Пловдив Тодор Тимонов шашна шефовете на новия си тим Анжи (Махачкала). Халфът игра като луд в дебютния си мач за отбора на Дагестан. Пловдивчанинът се отчете с гол и асистенция в контролата срещу арменския Бананц, воден от Стевица Кузмановски. Двубоят, игран днес на игрище №1 на хотел "Аркадия" в Белек, завърши 2:2. Арменците на два пъти повеждаха, но Тимонов ги пречупи през второто полувреме. Полузащитникът, известен още и като Лимона, първо заби с мощна тупалка, а след това подаде за втория гол на дагестанците. Тимонов изигра пълни 90 минути срещу Бананц. Управата на Анжи вече доволно потрива ръце, че е успяла да привлече в отбора от елита на Русия Тодор Тимонов. Както е известно преди броени дни Лимона подписа 3-годишен договор с Анжи (Махачкала). "Както е тръгнало, нашето момче бързо ще стане любимец на фенките в Дагестан и цяла Русия", коментираха приятели на Принца от града под тепетата. Едно полуевреме записа и Юсеф Рабех, но се контузи и на почивката бе заменен.