Николета Лозанова вкара Караджов в леглото

Публикувано на: 25.02.2010 14:45

Автор: Проспорт.бг

©podtepeto.com
Слуховете за Николета Лозанова, че пак е залитнала в ръкавиците на вратар, се оказаха верни. С тази разлика, че вместо да съблазнява бившия си Николай Михайлов, както писаха някои жълти издания, най-сексапилната българка съблече по гащи колегата му Иван Караджов. Атлетичният мачо се разтопи като маслено човече между прелестните форми на Мис Плеймейт 2006 и автор на Под тепето. Караджов щателно изучи бюста на Ники през вратарските си ръкавици в убийствена фотосесия в мебелен магазин Варано.

Заигравката между скандалния страж на ЦСКА и Лозанова е само за пред професионалния фотообектив на Петър Тодорински. Футболярът и секс бомбата са новите рекламни лица на Варано. Ванката стоически издържал шест часа, тяло в тяло с най-желаната българка.

Фотосесията е реализирана в шоурума на Варано след подготвителния лагер на червените в Анталия. Наши източници от футболните среди издадоха, че родните ритнитопковци са готови на всичко да са на мястото на Караджов и дори биха заложили мястото си в националния отбор за опасна близост с Николета Лозанова.

Повече снимки в podtepeto.com