Дянков и Кръстев: Носим отговорност за всичко

Публикувано на: 25.02.2010 17:25

Автор: Проспорт.бг

©
Николай Кръстев със син екип.
Ден след пресконференцията на мениджъра Красимир Балъков, отстранените от отбора капитани Траян Дянков и Николай Кръстев направиха кратки изявления пред официалния сайт на Черноморец (Бургас). Ето какво казаха те:

Траян Дянков: Капитанската лента носи редица сериозни отговорности. Една от тях е да застанем зад ръководството в труден момент. Съзнавам, че точно в такъв момент извърших грешка, за която съм готов да изтърпя наказанието си.

Искам да отправя апел към медиите да се преустановят всякакви интерпретации по темата и отборът и колегите ми да получат необходимото спокойствие преди началото на шампионата.

Желая на съотборниците си, ръководството, както и на феновете на отбора успешен старт в първенството. Нека покажем, че Черноморец е силен и може да зарадва всички с победа на старта на сезона.  

 

Николай Кръстев: Искрено съжалявам за случилото се в края на миналата седмица. Приемам отстраняването си от отбора, защото като втори капитан нося съответните отговорности, които налагаха да заема по-категорична позиция, когато това бе необходимо.

Ще положа максимални усилия да върна доверието, с което се ползвах. Категорично искам да опровергая появилите се спекулации, че съм хазартна личност. Това не е вярно. Като капитан бях длъжен да изпълня стриктно разпоредбите на треньорското ръководство.

Искам да поднеса своите извинения лично на нашия мениджър Красимир Балъков, че го подведох в тази ситуация. Преосмислих случилото се и приемам временното си отстраняване от отбора като справедлива реакция на ръководството.  Да носиш екипа на Черноморец е чест, която искам отново да заслужа.