ЦСКА обяви групата, половината са дебютанти

Публикувано на: 31.10.2008 18:37

Автор: Матей Геренски

©Нетинфо
Владо Манчев се завръща в дербито. Досега той е отбелязал три гола в него.
Почти половината от включените в групата на ЦСКА за утрешния двубой с Левски са пълни дебютанти, а много от  тях дори не са го гледали и по телевизията.

Добрата новина е, че всички футболисти ще са на разположение на Димитър Пенев. През изминалата седмица лазаретът на "червените" бе пълен. От травми се оплакваха бразилците Маркес и Маркиньос, исландецът Гардар Гунлаугсон, Удожи и португалецът Филипе Да Коща.

Лекарският екип на шампионите е направил и невъзможното, за да вдигне всички на крака за двубоя срещу "сините". Така след следобедната тренировка Пенев реши да остави 21 футболисти на лагер в клубната база в Панчарево.

Това е първото дерби за Стратега като старши треньор на "армейците" от доста години насам и Пенев остави на практика всичките си налични футболисти да пренощуват в базата за сплотяване на колектива.

По традиция, след вечеря "червените" ще посетят кино „Арена” в столичния квартал "Младост".

Групата на ЦСКА за утрешния мач с Левски:
Даниел Беконо, Венцислав Велинов, Йордан Тодоров, Кирил Котев, Иван Иванов, Тодор Янчев, Павел Виданов, Митя Морац, Александър Бранеков, Маркиньос, Фелипе Да Коща, Евгени Йорданов, Владимир Манчев, Здравко Лазаров, Николай Чипев, Викторс Морозс, Удоджи, Гардар Гунлаугсон, Филипе Машадо, Владислав Златинов