Апаши разбиха колата на Гунлаугсон

Публикувано на: 16.09.2008 11:05

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Гардар все още не е дебютирал за ЦСКА
Исландският централен нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон осъмна с разбита служебна кола, от която апашите са взели едното нищо, научи Порспорт. Инцидентът идва само два дни след като съпругата на играча Асдис бе оперирана по спешност и това попречи на Гунлаугсон да дебютира в шампионата срещу Славия в неделя.

"Може да е случаен инцидент, може и да не е - коментира пред сайта агентът на играча Петьо Костадинов. - С невероятна лекота до медиите стигнаха детайли от личния договор на момчето, а източник на информацията не е нито президентът, нито изпълнителният директор, нито секретарката на клуба, нито аз, още по-малко Гардар. Вероятно някой си е мислил, че в паркираната кола под седалката лежи куфарче с хилядарки в евро. Е слава Богу, българската банкова система е стабилна, а футболистът не пристига от остров Тамбукту, а от старата европейска икономическа зона, където много отдавна практикуват картови разплащания и имат изградена култура за това. Все пак, използвам случая да благодаря на доктор Янкова, която неотлъчно е до Асдис в болницата и и дава кураж, на доктор Иванов и доктор Пернишки от АГ болница, които оперираха младата жена и показаха върхов професионализъм. Поне това да ни отсрами пред хората, които трупат първи впечатления за страната ни."

В събота от Финландия пристигна и гледачка за децата на Гардар и Асдис - 3-годишния Хектор и 1-годишната Виктория. По спешност в понеделник долетя и майката на съпругата на Гунлаугсон.