Коко Динев си иска парите за Удоджи от Вихрен

Публикувано на: 26.04.2010 11:22

Автор: e-79.com

©в. 7 дни спорт
Коко Динев
Председателят на Управителния съвет на Вихрен (Сандански) Георги Манолев заяви, че бившият президент на клуба Константин Динев е пуснал молба до местния парламент, за да получи парите по трансфера на нигериеца Шалозе Удоджи.

Както е известно, неотдавна в касата на Вихрен бяха преведени 125 000 лева, като от ЦСКА трябва да приведат на клуба от Сандански още 60 000 лева за неговото преминаване на "Българска армия" преди три години.

Претенциите на хазартния бос, сега президент на Локо (Пд), до Общински съвет -Сандански са, че по времето, когато  управлявал Вихрен издържал отбора със собствени средства. И тъй като трансферът на нигериецът бил осъществен по негово време, смята, че парите му принадлежат.

Новият шеф на футболния клуб от курортния град Георги Манолев заяви, че се е надявал с парите за Удоджи Вихрен да изплати част от задълженията, които има към различни институции от времето на Константин Динев. В края на седмицата съдбата на въпросните пари ще се реши от местните парламентаристи на редовното си заседание. Манолев вярва, че представителите на обществеността в Сандански ще вземат най-доброто решение за тези пари.

Колкото до представянето на Вихрен в първенството, клубният началник е доволен, въпреки равенството вчера срещу Балкан (1:1) в Ботевград и издънката на Видима-Раковски срещу Етър (ВТ) (0:3). Той вярва, че в оставащите три кръга могат да се случат още изненади и Вихрен да се озове на второто място в подреждането, което дава право да се атакува "А" група след бараж.