Марица "прекърши" Локо (Пд) с 3:0

Публикувано на: 26.07.2010 14:55

Автор: Проспорт.бг

©plovdiv24.com
Бонев сам е информирал съперника, че контрола няма да има
Представянето на Локо (Пд) пред феновете в планирания контролен мач с Марица няма да се състои. Треньорът на "смърфовете" Бонев е звъннал на изпълнителния директор на маричани Георги Фиданов и го оповестил за двубоя, като се е аргументирал с поройните дъждове над града в последното денонощие.

"Ние от Марица сме изключително щастливи, считаме, че локомотивци се уплашиха. ако от нас зависеше щяхме да намерим терен, но те са домакини. Това е първата ни победа  в контролите през лятото и дано момчетата не поискат почерпка като премия", заяви Фиданов пред "Топспорт" в традиционния си шеговит стил.

Локо (Пд) правят опити да намерят изкуствен терен за тренировка от 18:00 часа, която ще е и първа за тима след лагера в Банско. "Съжалявам, че така се получи, но не можем при тези атмосферни условия да организираме дори и представяне на отбора. Ще помислим и може би за първия ни домакински мач с Черно море ще поканим феновете по-рано на "Лаута" и ще строим целия тим за представяне", заяви пък администраторът на "черно-белите" Атанас Узунов.

Днес футболистите на тима ще бъдат представени пред журналисти и фотографи в залата за пресконференции на стадион "Локомотив".