Иван Колев и Михаил Мадански наказаха Сливен и Симонович

Публикувано на: 05.11.2008 10:19

Автор: Гаро Тахмисян

©Топспорт.бг
Михаил Мадански
Театърът на абсурда продължава да разиграва мизансцени на арената на родния футбол, след финансовата санкция на ПФК Сливен и Драголюб Симонович в размер общо на 26 000 лева.

Потвърденото от Дисциплинарната комисия наказание е по предложение на Техническия комитет, заради липсата на необходимия лиценз на Симонович.

Мегаподигравката в цялата история е, че членове на Комитета са селекционерът на младежкия национален отбор Иван Колев и селекционерът на юношите до 19 години Михаил Мадански, които също нямат нужния лиценз УЕФА "ПРО", даващ им право да водят представителните тимове.

С оглед на възможността Дисциплинарната комисия да се самосезира, ние предлагаме следния "гвоздей в програмата на шоуто": ДК към БФС глобява БФС за двамата господа по 25 000 лева и тях поотделно с по 1000 лева. По нареждане на финансиста господин Тодор Пеев счетоводството на БФС да внесе сумата в счетоводството на БФС. Важно е да се въртят парите.

Впрочем ние още не сме се занимавали с наставниците на останалите национални гарнитури при юношите. Може пък още някоя сумичка да има.

Още не сме питали дали не е остър конфликт на интереси Ивайло Андонов да е помощник в национален отбор. Че има лиценз, има. Но че е собственик на частна футболна школа, също е ясно. Че има най-много възпитаници на неговата школа във всички национални отбори до младежки, включително - не подлежи на коментар. Или той работи невероятно силно, или е по-добър в личните разговори от ЦСКА, Левски, Литекс, Славия и т.н.

Но сигурно ще попитаме скоро.

Състав на Техническия комитет: Павел Панов - Председател, членове - Димитър Пенев, Стефан Грозданов, Пламен Марков, Иван Колев, Михаил Мадански, Юри Николов.