Леверкузенският Атанас Курдов почна с Ботев

Публикувано на: 07.08.2010 19:03

Автор: Васил Киризиев, bultras.com

©bultras.com
Атанас Курдов
Бившият футболист на Байер Леверкузен Атанас Курдов направи днес тренировка с Ботев Пловдив. Младият пловдивчанин, преминал през школите на Ботев и Левски, слушаше тактическите указания на Марин Бакалов и изпълняваше всички упражнения заедно с жълточерните, които бяха в много добро настроение тази сутрин.

Курдов си търси нов отбор и чака трансфер, най-вероятно в Серия Б. От суеверие талантът не пожела да спомене за кой отбор става въпрос.

В игра днес се включиха всички състезатели без болния Краси Кръстев, който лекува болки в корема и ще отсъства от"Колежа" поне месец. Оплакващият се от проблеми в крака Боби Караматев игра на 100 % днес. Контузен е още и Благовест Зайцев, който днес тренираше на облекчен режим с топка самостоятелно.

Останалите 19 канарчета заучаваха нови схеми на игра от статични положения. По пистите около терена пък течеше усилена подготовка за утрешното представяне на отбора срещу тима на Димитровград, което е с начален час 19.00.

Подготвя се специално представяне, което бултрасите не са виждали от поне десетина години. Всички футболисти заедно с ДЮШ на Ботев ще се поклонят на публиката, която все още е вярна на тима. Около 19.30 ще започне футболната среща срещу отбора на Димитровград, която ще е на осветление, а бултрасите ще могат да се нареждат около централната трибуна.

Абонаментните карти ще бъдат пуснати на 11.08 (сряда) в канцелариите на клуба на бул. "Източен" 10, а забавянето е заради специални водни знаци, които трябва да има на картите, за да се предотврати евентуално фалшифициране.