Майкъла: С тези играчи ЦСКА няма бъдеще

Публикувано на: 10.08.2010 00:33

Автор: в. 7 дни спорт

©blitz.bg
ЦСКА падна от Черноморец в София. Лошо. Пред 700 души публика. Това е още по-лошо. Но е ясно защо се случва всичко това - ЦСКА няма бъдеще с тези футболисти. И въобще с всичко, което се случва в момента в клуба.

По-рано казах, че трябва да се даде вот на доверие за Павел Дочев и Емил Костадинов. Само че не ми е ясно защо Дочев не участва в трансферите.

Тези, новите футболисти никой не ги е гледал. Сега се оказва, че са изостанали. Ако това са им качествата, моите уважения, ама не са за ЦСКА.

ЦСКА получава елементарни голове, прави много грешки. Очевидно на играчите това са им възможностите, освен ако по някакво чудо изведнъж не заиграят силно. Може да имат някакви качества, а аз да греша и да не ги забелязвам. Но засега фактите показват например, че имаме двама италианци, които съсипаха двата мача досега. Единият се изложи при гола за победата на Левски с 1:0, а срещу Черноморец си изкара червен картон. Акуаро ли, какъв е там... Другият пък се издъни при първия гол на Черноморец. Но няма начин да бъде друго, като се правят трансфери в последния момент. Сега взимат и някакъв Шеридън от Селтик. Не видях да е играл нещо през последния сезон. Дано все пак е избор на треньора. Според мен обаче Дочев трябва ясно да каже - гледал ли ги е тези новите, преди да ги вземат в ЦСКА, и въобще кой е решил, че това са силни футболисти.

Нали в ЦСКА има скаути - Томанов, Деянов? Защо не пратиха някой от тях да ги гледа? В останалите отбори имат друг начин на работа, но ние в ЦСКА работим така - правим трансфери на кило. И после се чудим защо не върви отборът. Е, как да върви? На всичкото отгоре вече си нямаме наш дом, след като не играем на Армията. На "васил Левски" сме като гости. Така че през това първенство само ще гостуваме. Сега всеки се пита дали ЦСКА ще бие Видима в Севлиево. Те ако се плашат от Видима, по-добре да не се казват ЦСКА, а да се прекръстят другояче.

Паднаха от Черноморец, като се има предвид, че и гостите от Бургас не играха нещо кой знае какво. Те пък с двама души повече се окопаха на края в защита, едва не получиха изравнителен гол. Смешна работа!