Който плаща, поръчва музиката, Курдов си тръгна от Лаута

Публикувано на: 06.11.2008 16:04

Автор: Гаро Тахмисян

©Интернет
Галя Топалова
"Петър Курдов остава спортно-технически директор на Локомотив Пловдив” - това заяви президентката на клуба Галя Топалова. Изказването и бе по повод днешното искане на привържениците на тима и клубната легенда Христо Бонев, Курдов да напусне, тъй като не бил подходящ за ръководител.

„Да не би феновете да издържат клуба, за да определят кого да назнача. Или искат да уволня Петър Курдов, за да назнача Христо Бонев на негово място. На самия Христо Бонев ще му кажа да престане да продава Локомотив Пловдив наляво и надясно, тъй като отборът не е негова собственост, а моя” - каза още Галя Топалова.

 Тя добави, че не се опасява от заканите на феновете, че ще провалят предстоящия домакински мач с Локомотив(Мездра) от 12-ия кръг на „А” група в знак на протест срещу назначаването на Петър Курдов, съобщава Гонг.бг.

Събитията придобиха нов обрат обаче в следобедните часове, научи Проспорт.бг. В крайна сметка шефката е решила да не си "купува на баир лозе" и отмени споразумението с Петър Курдов за поста спортно-технически директор при "смърфовете". Длъжността остава вакантна. Който плаща, поръчва музиката.