Уйлям Тиеро възкръсна за мача с Порто

Публикувано на: 27.09.2010 19:37

Автор: gong.bg

©cska.bg
Уилям Тиеро
Двамата от контузените футболисти на ЦСКА Уилям Тиеро и Мартин Дечев имат шанс да се възстановят от травмите си и да бъдат на разположение на старши треньора Гьоре Йовановски за мача от Лига Европа с Порто.

Двамата футболисти взеха пълноценно участие в днешната тренировка на „червените”, която бе предвидена за футболистите, които не играха срещу Монтана и тези, които са с травми.

Мартин Дечев и Уилям Тиеро обаче, се включиха пълноценно в заниманието, което бе водено от Милен Радуканов под зоркия поглед на Гьоре Йовановски. Има шанс Йовановски да разчита на двамата за домакинството срещу Порто. Тиеро роди много съмнения в истинността на своите травми, още повече, че се появява на хоризонта за мачовете в Лига Европа.

Още 14 футболисти се включиха в тренировката на „червените”. Някои от тях обаче тренираха на облекчен режим, като в случая това бяха Йордан Минев, Апостол Попов и Александър Тонев. За тримата имаше различен тип занимания в зависимост от контузиите им.

Освен тях останалата група трениращи на Българска Армия бе Томи Костадинов, Николай Манчев, Коста Янев, Никола Радулович, Кристиан Тибони, Димитър Илиев, Дормушали Саидходжа и двамата вратари Иван Караджов и Здравко Чавдаров.

Следващото занимание на отбора е предвидено за утре преди обед.