Майкъла Няма изход за ЦСКА, пълен хаос

Публикувано на: 19.10.2010 08:26

Автор: Проспорт.бг , в. 7 дни спорт

©blitz.bg
Крайно време е всички да разберат, че това са възможностите на ЦСКА. Какъвто е треньорът, такъв е и отборът. Как може да не научи български език за 3 месеца, откакто е в ЦСКА? Футболистите не го разбират. Трябва да му се назначи учител по български език. Гьоре веднага да тръгва на училище.

С тия футболисти - толкова. Няма какво повече да се иска от тях. Единствено Райс Мболи показва класа. За пореден път Йовановски пусна абсурден състав. В ЦСКА объркаха близнаците Миневи. За съжаление взеха ментето Йордан. Гледали са Веско и искаха да го купят, но дойде Данчо. А той горкият няма понятие какво прави в ЦСКА. Това е трагедия и пародия. Джудзепе Акуаро е по-бавен и от мен. Няма да може да ме надбяга на 50 метра. Павката Виданов го местят на всички възможни позиции. Само като вратар не са го пробвали. Кристиан Тибони е недоразумение. Играе със задник към противниковата врата и връща назад 99% от топките.

Решиха да запазят Тодор Янчев за мача с Рапид. Значи са отписали срещата с Калиакра. Освен всичко Гьоре не може да ръководи отбора в мачовете. Изважда Мишел Платини и пуска Килиан Шеридан. Когато играта не върви, и двамата трябва да са на терена. Колкото по-бързо Спас Делев се върне в Гоце Делчев, толкова по-добре за ЦСКА. Футболистите са слаби, но не са виновни, че играят в този отбор. Виновен е този, който ги е купил. Самите играчи изобщо нямат понятие защо са в ЦСКА. Това са смешни футболисти. ЦСКА е отбор, в който трябва да играят само лидери.

Емо Костадинов и Гьоре Йовановски ги устройва тази ситуация. Живеят си спокойно в този техен свят. Няма изход за ЦСКА. Както играе първият отбор, така играят всички възрастови групи. Така е, защото всичко става заради връзки и комисиони. Лошото е, че 80% от футболистите в детско-юношеската школа не са за ЦСКА. Те не знаят къде се намират. ЦСКА е нищо без собствен дом и публика.