Теренът в Сандански виновен на Мъри

Публикувано на: 08.11.2008 19:24

Автор: Петко Борисов

©БГНЕС
Треньорът на Литекс Станимир Стоилов обвини лошото състояние на терена на стадиона в Сандански за загубените две точки при гостуването на Беласица, завършило 1:1.

"Стана един здрав мач, в който и двата отбора се бориха за победа. За нас обаче това е като загуба, затова не съм доволен от нашето представяне. С оглед и на терена, който имат, трудно се играе по-добър футбол, макар че ние като отбор се представихме под нашите възможности. На този терен са нужни по-други качества - освен футболните, се иска и воля, и характер, и находчивост. Сега ако си търсим оправдания, има хиляди. Факт е, че не успяхме да спечелим. Футболистите имаха желание, но не играха както трябва", коментира Мъри след срещата в Сандански.

Наставникът на ловчанлии наблегна на факта, че Литекс обикновено губи точки на терени, чиято тревна покривка не е достатъчно добра.

"Факт е, че трети или четвърти пореден мач губим точки на такива терени, които на са в добро състояние. И в Пловдив, и в Благоевград, и на Локомотив, и в Петрич загубихме точки на терени, където не може да се играе добър футбол", завърши Стоилов.

Още по темата:
 - Литекс се издъни срещу Беласица в Сандански