Играчите на ЦСКА линчуват Кристиян Тибони

Публикувано на: 12.12.2010 17:35

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Футболистите на ЦСКА готвят истински ад за Кристиян Тибони, който си позволи да нападне треньора на червените Милен Радуканов, съобщава Спортал.бг. Както е известно, нападателят заяви пред медиите, че наставникът не разговаря с чужденците в отбора, а само с българите.

Голяма част от футболистите смятали, че от този момент нататък Тибони повече нямал никакво място на "Армията". Българите в отбора дори смятали да му го покажат с тоталното безразличие, с което ще го "дарят" до края на тренировките до зимната пауза. Близки до клуба заявиха, че не е изключено и да се стигне до саморазправа между Тибони и някои от играчите.

"Сега Тибони ще види какво означава да не те броят за жив", заяви футболист на ЦСКА, пожелал анонимност по разбираеми причини.

Припомняме, че след мача за Купата на България срещу Малеш Микрево, капитанът на армейците Тодор Янчев коментира доста остро думите на Тибони по адрес на Милен Радуканов.

"Тибони първо да помисли как тренира и заслужава ли изобщо да попада в групата за мача. Не само да чака да дойде време да си прибере заплатата. Той е интригант".    
Етикети: тибони, цска