Подготвят мегашоу за "Спортист на годината"

Публикувано на: 17.12.2010 14:06

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
На 22 декември гости и зрители на Церемонията по награждаването на 10-те най-добри спортисти на България, 3-мата най-добри треньори, отбора на годината и спортист №1 с увреждания за 2010 г. ще могат да се насладят на ефектна и модерна церемония с много интересни изпълнители – истински шампиони в сферите си, точно каквито са и всички номинирани. Отличените спортисти ще получат престижните статуетки, символизиращи победата, изработени от Милко Добрев, а треньорите – картини от български художници.

На сцената в "Рейнбоу Плаза" ще излязат звездите Калин Вельов, Митко Кърнев от D2, музикалните шампиони на България Маги Джанаварова и Тома Здравков.  Публиката ще има възможността да се наслади и на уникално изпълнение на виртуоза Васко Василев, който пристига в България специално за спортния празник.  Шампионската вечер ще бъде допълнена с изпълненията на Електрик Форс Крю – първата и най-успешна брейк група у нас, красавиците от балет Нова, бийтбоксъра Кристиян Владимиров – Busto и фрийрънъра Делян Димитров – Дидо. Всички те са печелили престижни международни състезания и многократно са впечатлявали феновете си с уникални изпълнения.

Участниците вече репетират активно, за да бъдат на висота и на Церемонията „Спортист на годината“, която ще се излъчи на живо по БНТ1, БНТ Сат, на www.bnt.bg и по Дарик Радио от 20.30 до 22.00 часа.

53-тото издание на Церемонията е под патронажа на министър-председателя на Република България и се осъществява със съдействието на единствения лицензиран букмейкър у нас Еврофутбол, най-големия мобилен оператор М-Тел и Евробет.