Оставка в ЦСКА

Публикувано на: 24.09.2008 12:26

Автор: Петко Борисов

©БГНЕС
Иван Такев напусна клуба, тъй като не можел да си върши нормално работата
Пресаташето на ЦСКА Иван Такев подаде оставка, като се оправда с "изолацията от работата в клуба и невъзможността за провеждане на нормална работа".

"Причините за това мое решение са доста, но първата и най-главната е изолацията ми от работата в клуба и невъзможност за провеждане на нормална и обективна информационна политика. Примери за това са публикуваните в официалния сайт на клуба материали „Откраднатия лиценз на ЦСКА” и Декларацията на УС на ПФК ЦСКА ЕАД от 23.09.08, написана и пусната в сайта без мое знание от лице, нямащо нищо общо с пресслужбата", заяви вече бившият директор на "Връзки с обществеността" в Борисовата градина.

Такев нарече разследването на Александър Томов, което стана обществено достояние в понеделник "анонимна публикация" и "лоша белетристика".

"Опитите да се търси алиби за невинност със задна дата отварят само една незарастнала рана в душите на милионите привърженици и мoгат да донесат нови беди, а не ползи на ЦСКА."

"Винаги съм се стремял с чест да защитавам каузата ЦСКА и съм се гордял , че съм нейно лице, но в момента това е невъзможно, защото тя грубо се приватизира за лични интереси", добави Такев.