Михаил Ганев претърпя успешна операция

Публикувано на: 26.12.2010 12:17

Автор: Топспорт.бг, Проспорт.бг

©БГНЕС
Световният шампион по борба Михаил Ганев претърпя успешна операция в габровката болница, след като рано тази сутрин бе намушкан с нож в местно заведение. След хирургическата интервенция за живота на Ганев няма опасност, съобщиха от здравното заведение. Очаква се той да остане хоспитализиран поне 10 дни.

Около 5.30 часа тази сутрин Ганев е бил наръган с нож няколко пъти в областта на корема. Борецът е пострадал в местно заведение, като е бил в компанията на брат си и техен приятел. Извършителят, който е 29-годишен местен жител, е бил задържан 30 минути по-късно, като е оказал съпротива на органите на реда.

Причината за скандала все още не е известна.

Михаил Ганев е роден на 5 януари 1985 година във Велико Търново. На 12 септември 2010 г. Ганев става световен шампион по борба в категория до 84 килограма на Световното първенство в Москва. През 2010 г. той печели и бронзов медал в категорията свободна борба за мъже на европейските първенства.

Още по темата_________________________________________________

26.12.2010, 10:37
Световен шампион с опасност за живота
Световният шампион по борба свободен стил в кат. до 84 кг Михаил Ганев е с опасност за живота - бил е намушкан с нож в габровско заведение, съобщи за ...