ЦСКА и Локо пред бартер "Трифонов-Дяков"

Публикувано на: 24.01.2011 09:29

Автор: Проспорт.бг

©Гонг.бг
Румен Трифонов

Ръкободствата на ЦСКА u Локомотив София подготвят бартер, съобщава „Тема Спорт". Столичните железничари искат да привлекат в редиците си левия халф-бек на армейците Румен Трифонов. По този начин червено-черните Възнамеряват да запълнят празнотата по левия фланг, която се очаква вследствие на трансфера на Димо Атанасов в Лудогорец.

Според запознати шефовете на ЦСКА са готови да се разделят с Трифонов, но само ако в замяна Локомотив София им даде полузащитника Светослав Дяков.

Както е известно, халфът на железничарите бе на челно място в списъка за зимна селекция на Милен Радуканов, но двата клуба не се споразумяха за условията. Така до сделка не се стигна.
Контрактът на Дяков с Локо Сф изтича през лятото. Интересното е, че точно преди да подпише с червените преди година, Трифонов бе пред трансфер именно при червено-черните. В последния момент обаче той парафира с родния си клуб. Играчът бе взет в ЦСКА, като опция за левия бек, но така и не успя да се наложи като основна фигура в състава. Румен бе пробван и като ляво крило, но също без успех.

Предстоят заключителни разговори между двете ръководства за очаквания бартер.