Пребиха сина на Емил Велев до безсъзнание

Публикувано на: 07.02.2011 20:22

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Синът на треньора на Славия Емил Велев е бил пребит около 19 часа тази вечер на стадион "Георги Аспарухов". Роденият през 1992 година Томас тренира баскетбол в школата на Левски.

Линейка откара в носилка момчето към някой от столичните центрове за спешна помощ. Най-вероятно става дума за комоцио, момчето не помни какво се е случило. Очевидци разказали за "Гонг", че повод за инцидента е станал спор за паркиране пред тренировъчната зала. Полицейски екип огледа мястото на инцидента.

По непотвърдена информация, нападателите са били трима и са се возили в друга кола. Инцидентът е станал точно преди тренировката на юношеския баскетболен Левски (набор 1992).

Смаяни и възмутени родители недоумяваха докога ще продължава малоумието, граничещо с престъпление, което проявяват от няколко години шефовете на ПФК Левски и на СК Левски. Именно спорът между футболния и спортния клуб държи затворено едното платно пред Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" и така потокът от автомобили всеки ден се разминава на една боя разстояние, което изпълва с нервност стотици шофьори, докато съседното платно стои като паметник на тъпотията и безочието.