Майкъла признава за завръщане в ЦСКА

Публикувано на: 21.03.2011 10:27

Автор: Гонг.бг

©blitz.bg
Георги Илиев-Майкъла признава, че води разговори със съобствениците на ЦСКА за завръщане в Борисовата градина, информира "Гонг".

„Не съм нито президент на ЦСКА, нито каквото и да е. Нещата не стават по този начин. Ако някога постигнем договорка с шефовете на ЦСКА, ще го обявим нормално, по европейски, както трябва да бъде. Чувам се, виждам се редовно с тях, но засега те все още не са се съгласили докрай на моите условия. Искам далеч по-сериозни и мащабни промени в структурата и управлението на клуба."

"Половинчати работи не ми се правят. Те не отиват на марката „ЦСКА”. Мъчно ми е, че загубихме във Варна, изпуснахме добрата инерция. Но не бива от една загуба да се правят трагедии, да се заговаря веднага за кадрови промени”, казва бившият железен защитник на армейците и настоящ бизнесмен.

През 2000-2001 г. той за кратко бе спортно-технически директор на ЦСКА.

В неделя Илиев е имал среща с ръководни органи на ЦСКА, на която е обсъждано неговото назначение за председател на управителния съвет. Майкъла ще се занимава със спортно-техническата част от управлението. Информациите са, че Емил Костадинов също ще остане в клуба.

Още през миналата година Майкъла обяви след отказа на Валентин Михов, че е готов да стане президент на "червените".