Гочето: Не съм легенда, имам бъдеще

Публикувано на: 22.03.2011 13:10

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
"Аз не съм легенда, легендата е нещо, което си е отишло вече, докато аз имам амбиции за бъдещето", обяви новият треньор на Черноморец Георги Василев-Гочето на официалното си представяне в Бургас преди минути.

Един от най-успелите наставници в историята на клубния ни футбол каза, че се чувства комфортно край морето, защото пази добри спомени от престоя си в Нефтохимик.

“Черноморец определено има потенциал и очаквам да се представим подобаващо, иначе не бих се наел, така Василев отговори на въпрос за амбициите на тима. - От играта ни ще зависи дали ще се класираме за евротурнирите. Не искам да обещавам нещо, а после да не го изпълня. Но след като има поставена цел в началото на сезона, тя трябва да следва.“

Генерала бил намерен от боса на "акулите" Митко Събев в Кипър, където има къща. Той сподели, че не е мислил много, преди да приеме офертата. Единственото условие на ветерана било да има пълната свобода при взимането на спортно-техническите решения и никой да не се меси в работата му. Събев приел и двамата си стиснали ръцете.

В събота ще е първият мач на Василев начело на "акулите" - контрола срещу Доростол.