Майкъла шеф на ЦСКА, хваща бас за 100 бона

Публикувано на: 28.03.2011 09:39

Автор: Проспорт.бг

©blitz.bg
Георги Илиев-Майкъла вече е шеф в ЦСКА, показа проверка на Проспорт.бг. Бившият играч на клуба от най-силния му период се разпорежда с клубните дела. Верен на лидерската си натура, Майкъла е подхванал всичко в ЦСКА - от най-дребните неща по стадиона и отбора, до най-важните организационни въпроси.

Илиев ходи на Армията, среща се със служители на ЦСКА, както и с босовете от "Титан". Той преговаря с тях в последните седмици. Предстои новината за завръщането на Майкъла да бъде обявена официално.

В момента се уточняват последните въпроси: какъв точно да е постът му, президент или шеф на Управителния съвет и т.н. и т.н. Когато Илиев изцяло поеме, собствениците ще се оттеглят от прякото управление на ЦСКА. Нещо, към което отдавна се стремят, но не стана по-рано заради отказа на Валентин Михов.

"Ще видите какво ще направи ЦСКА до месец. Ще изградим терени за ДЮШ. Хванал съм се на бас с единия от собствениците за 100 000 лева за един затревен терен само за школата", обяви междувременно Майкъла пред "Канал 3".

"Подписват се скандални договори, раздават се безумни комисиони, с които ЦСКА задлъжнява. Те не са от днес, а са въведени от времето на Александър Томов и преди това. Тези дни ще разглеждам контрактите на футболистите, но това не може да продължава така. Ще има сериозни промени, ако поема официално нещата в клуба. Сега колко директори има - трима, четирима?! Така не става", коментира Георги Илиев положението при "червените".