Георги Василев готов с плана за 2011/2012 г.

Публикувано на: 29.04.2011 17:52

Автор: Проспорт.бг

©chernomoretz.bg
Георги Василев
Георги Василев е вече наясно с програмата за подготовка на отбора на Черноморец за предстоящия сезон 2011/2012 година. Треньорът е готов в най-общ план с програмата през подготвителния период. Остава да се доуточнят важни детайли, като водещите сред тях ще бъдат осигуряването на силни съперници в контролните предсезонни мачове.

Според Василев условията за подготовка трябва да бъдат на ниво, но това не означава, че те ще бъдат водещи при определянето на местата за лагерите на „акулите”. Наставникът иска да види своите футболисти в игра срещу сериозни съперници, които да му дадат вярна представа за състоянието на отбора във всеки един етап от подготовката, а не както се изрази той, да създадат излишно и измамно самочувствие у играчите. Ето защо именно контролите ще бъдат приоритет в подготовката на тима.

Непосредствено след последния мач от сезона отборът ще бъде пуснат във ваканция от 30 май. Все още няма абсолютна яснота по това кои от футболистите ще си тръгнат и на кои ще бъдат предложени нови договори. Георги Василев уточни, че в отбора има седем играчи с изтичащи договори и още трима, които са преотстъпени до края на сезона.

Към момента ръководството е решило да предложи удължаване на договора на защитника Венцислав Бонев. За останалите играчи ще се преценява, като ще се вземе под внимание и представянето им в оставащите мачове до края на сезона.

Лис Муйтис се готви на самостоятелен режим, като в неделя ще бъде взето решение дали от новата седмица той ще се присъедини към отбора, но преди това Василев иска да види сериозно отношение от футболиста към тренировъчния процес.

Етикети: Георги Василев