Проспорт.бг влиза в безсрочна война

Публикувано на: 19.05.2011 09:54

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©Проспорт.бг
Това харесва ли ви? На нас - НЕ!
Уважаеми читатели,

В това няма спорт, няма жълтинки за среднощни купони, няма виц.
Тук има педофилия, детска порнография, компютърни вируси, тежки рецидиви на кибер престъпления.

Участието на журналисти и учители през последните дни във веригата от гадна битност преля чашата. В Приспорт.бг взехме своето решение. Ние сме неотменима част от българското гражданско общество и неразделна част от глобалната мрежа. Ще се държим, като граждани.

Обявяваме безсрочна война на всеки педофил, заничащ в тъмното пред екрана "творец" или потребител на детска порнография, на всеки криминал, дръзнал да тормози и рецидивира през наръчното на всеки от нас техническо средство. Ние с вас прекарваме понякога по денонощие, без прекъсване, в мрежата. Не виждаме причини да си мълчим.

Ние разбираме дълбоката хуманност на призивите за търпимост към различните. Но с риск да се превърнем в последните гадняри на планетата, ще преследваме до дупка и намеците за посегателство върху децата. Докато не видим жалкото битие на тези хора с ограничени права и хуманна въдвореност в общежитията на Министерството на правосъдието.

В това няма спорт, няма жълтинки, няма виц.


От днес ще виждате на нашия сайт, както и на нашия субсайт за автомобили банер на звеното на ГДБОП за борба с компютърните престъпления. Този сайт не е само за сигнали. В него можете да се образовате за много "чудеса", които ви се случват непредизвикано.

Ако попаднете на педофили и детска порнография, и не искате да се замесвате, то изпратете на нас информацията. Ние ще свършим и тази работа. Без милост. Без сантименти.

Пазете децата!


Етикети: педофили