Стефанов заглозга Лечков, Джамов и "Зора"

Публикувано на: 20.11.2008 14:01

Автор: Гаро Тахмисян

©Проспорт.бг
Вземане на топка от клек ще влезе във фолклора...
При пристигането си от Белград президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкритикува по свой начин дебютанти в състава на селекционера Пламен Марков и най-вече наложените от Йордан Лечков футболисти на Сливен. Собственикът на най-стария столичен клуб изгледа на живо срамната загуба на "трикольорите" от Сърбия с 1:6.

"С тези футболисти само това можем да постигнем. Няма да коментирам повече, само искам да добавя, че всички видяхме как на един племенник му взеха топката от клек", заяви Стефанов, визирайки Иван Стоянов, който е син на сестрата на Лечков.

Той добави още, че не трябва да се надяваме да на класираме на световното първенство в ЮАР през 2010, както и че Сърбия с години напред в развитието с във футбола и В ДЮШ.

"Това са нашите възможности. Не очаквайте да стане чудо. В развитието си в тази насока Сърбия е с години пред нас, как очаквате да ги бием?", завърши собственикът на Славия, цитиран от Спортлайн.

По-късно днес чрез агенция БЛИЦ босът на Славия продължи с добавка по темата. Както е известно, по-рано кметът на Сливен заяви, че Стефанов и неговата групировка от три букви е качвала футболисти по багажниците.

“Това момченце да си стои на посраното дупе и да не говори много. Забрави ли, че беше в управителния съвет на една друга застрахователна компания - “Зора”. Като говори, трябва много да внимава, защото ще си отворя устата и тогава ще стане страшно. Знаем много добре, че един от най-приближените му е Димитър Джамов, който е осъждан за множество грабежи. Май ще ме принуди да проговоря. Тогава куцо и сакато ще го разберат какъв е”, изригна пред БЛИЦ Венци Стефанов.

“Ако някой футболист каже, че е качван в багажник, а то не е. Писна ми с тия педерастки истории”, добави Стефанов, който изгледа от трибуните на стадион “Партизан” загубата на националите с 1:6 от Сърбия.

“Заради такива като него сме на това дередже. Видяхме му неговите национали. На мен, ако ми вземат топката от клек ще се срамувам някога през живота си да кажа, че съм футболист. Племенничето му става за национал по бадминтон”, каза в типичния си стил Стефанов.