Селекцията е най-голямата емоция за феновете във Враца

Публикувано на: 22.06.2011 00:11

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
В сряда започва подготовката на новия член на "А" група Ботев (Враца), а първата тренировка е насрочена за 17 часа на стадион "Христо Ботев" и ще бъде открита за медиите и феновете. На 29 юни отборът заминава за Тетевен, където ще остане до 9 юли на лагер-сбор. След това футболистите ще пътуват за Бразилия. Там те ще останат до 17 юли. Последният етап от подготовката до началото на новия шампионат съставът отново ще проведе във Враца. През този период ще се проведат и няколко контроли, като засега има договорка с Чавдар (Етрополе), Спортист (Своге), Монтана и Сливнишки герой.

Една от най-дискутираните теми от любителите на футбола в града е за новите попълнения в отбора. Въпреки, че за това е рано да се говори, тъй като те ще бъдат окончателно определени по време на подготвителния период, пише врачанският "Зов".  Най-интересното от тях, според изданието, е бившият младежкия национал Бранимир Костадинов, който с голяма вероятност ще премине във врачанския отбор. Костадинов е играч на Черноморец (Бургас), а като юноша е играл в шотландския Хартс. През този период сериозен интерес към него бе проявен от Манчестър Сити, припомня "Зов".

Към отбора се очаква да се присъедини и Благой Наков, 26-годишен халф, който е състезател на Вихрен. До миналата година той играеше за Пирин (Благоевград).

Водят се преговори и с футболистите на Ботев (Криводол) Ерай Салиф и Борис Петков.