Костадинов и Ко. крили картотеките на новите

Публикувано на: 25.09.2008 11:56

Автор: Матей Геренски

©БГНЕС
Гардар Гунлаугсон досега не е играл за първия отбор на ЦСКА, тъй като Емо Костадинов и компания са скрили картотеката му
Групата на боричкащите се за оцеляване в ЦСКА около Емил Костадинов е била в основата на безумен ход със забавянето на картотеката на исландския нападател Гардар Гунлаугсон, както и на други нови попълнения, несвързани с мениджърския кръг около някогашното крило на „червените”, научи Проспорт.бг.

Известно е, че клубът още преди месец плати за играча трансферна сума в размер на 50 000 евро и жълтата карта премина в Българския футболен съюз, макар и с позакъсняло искане.

Непосредствено след мача срещу Миньор миналата седмица старшията Димитър Пенев реагира остро на пресконференцията срещу отсъствието на картотеките на новите попълнения Гунлаугсон, Да Коща и други и упрекна управлението на клуба.

Очевидци твърдят, че администраторът Кирил Костов се оправдал с Емил Костадинов, което ясно персонализира проблема, но заради неподадена информация от него може би и той ще последва групата, напускаща "Армията" през портала по посока навън.

Играч на ЦСКА потвърди пред Проспорт.бг, че Гари е бил в закачения в съблекалнята списък за мача срещу Миньор, но в късния след обяд в деня преди двубоя е бил задраскан.  

В обширно интервю за частно радио Емил Костадинов си позволи да каже, че от сегашното ръководството на ЦСКА не зависи нищо... Странно твърдение с оглед на неговия статут.

Очевидно през последните дни той е гост в бившия си клуб, защото от нищо независещите няма подпис върху негов договор.
Етикети: гардар, цска