Бащата на Бербо е изнасилвач, гръмна таблоидът Сън

Публикувано на: 25.09.2008 12:51

Автор: Петко Борисов

©"Сън"
Така изглежда статията, публикувана в днешния брой на "Сън"
Иван Бербатов - бащата на нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, е бил осъден за групово изнасилване като млад, гръмна английският таблоид "Сън".

"Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов крие тъмна тайна - неговият баща е осъден за групово изнасилване.

Бившият футболист Иван Бербатов е лежал 2 месеца в затвор, заради участието си в групово изнасилване на норвежка жена заедно с още няколко негови съотборници.

Случката станала през лятото на 1983 година, когато отборът на Пирин бил в хотел Златни Пясъци във Варна. Вечерта преди мач няколко играча се сближили с 34 годишна жена от Норвегия, известна единствено като Роуз.

След това Роуз се оплакала, че е била брутално изнасилена от 7 футболисти. Шест от тях били осъдени, въпреки оправданията им, че платили общо 160 лири за секса.

Трима от играчите Мурлев, Муралов и Димитров били осъдени на 3,5 години затвор. Иван Бербатов и още двама души получили две години затвор. Съпругата на Иван Маргарита не го изоставила, но кариерата му на футболист приключила."

Отново "Сън" писа преди време, че българският национал разменял билети за мачове на своя отбор срещу услуги. След това пък публикува "изповедта" на Даниела Арнаут, която настояваше,че е любовница на Бербо.
Етикети: бербатов, сън