Александър Томов: Не желая вече ЦСКА

Публикувано на: 24.11.2008 13:26

Автор: Проспорт.бг

©cska.bg
Не желая повече
Александър Томов не желае повече ЦСКА и хвърля всички сили да продаде клуба ако все пак се намери купувач за най-успелия български тим. Четири инвеститора проявяват интерес към закупуването на ЦСКА. Това каза на пресконференция в хотел „Хилтън” президентът на тима.

От изявлението става ясно, че евентуалните чувалчета с парите са извън България. Една от компаниите е от Русия, друга от Близкия Изток, а останалите две от Европа.

„Четири компании имат сериозен интерес към ЦСКА. Надявам се до началото на пролетния полусезон всичко да е наред. Аз вече не желая да бъда собственик на ЦСКА. Интерес към клуба от български инвеститори няма”, сподели Томов.

„За миналата година ЦСКА отчита печалба от 6.5 млн лева. Основното финансиране идваше от спонсора ни "Глобул", както и от трансферите на играчи. От тези трансфери в касата на клуба влезнаха около 5.5 млн лева. Точните суми ще излезнат на сайта на ЦСКА утре. Мога да гарантирам, че ЦСКА е безупречен от финансова гледна точка. Всички проверки са приключени и имаме ясна документация", каза още Томов.