Уволниха Красимир Мечев от Славия

Публикувано на: 16.09.2011 20:18

Автор: Проспорт.бг

©stars.bg
Малина и Красимир Мечев
Треньорът Красимир Мечев е бил уволнен от Славия, съобщава БЛИЦ. Наставникът бе начело юношите до 19 години от елитната републиканска група, където младежите се движат без загуба и само с един равен мач. Мотивите за отстраняването на Мечев са неясни. Въртят се клюки от всякакъв характер, но преки доказателства за това няма. Клюките са свързани най-вече с опити за вмешателство в работата на наставника от ръководителите на клуба.

Мечев е бивш съпруг на фолкпевицата Малина и заедно се занимават с мениджмънта на Галин Иванов, а техен син е халфът на Ботев (Враца) - Симеон Мечев.

Известен факт е, че Малина е лицензиран футболен Агент, а специалистът е Красимир Мечев. Въпреки раздялата си, двамата са запазили топли отношения.

Още през януари имаше сериозни нагорещявания в отношенията между певицата и Венци Стефанов, заради претенции свързани със сина им и нежеланието на поредица от треньори да го наложат при белите.
Именно Мечев преди няколко години доведе в София Галин Иванов и Симеон Мечев, както и други юноши от Старозагорския регион. Дълго време преди да се завърне в Берое и да пристигне в Славия, той се грижеше за делата на частната футболна академия Траяна (Стара Загора), подпомагана от местния аграрен бизнесмен Стоян Синчанов.