Божинов "кърти мивки" със сватба в Правец между мачовете с Украйна и Уелс

Публикувано на: 03.10.2011 11:45

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Николета Лозанова
Повечето играчи със солиден опит в националния отбор са възмутени от идеята на Валери Божинов да се ожени за плеймейтка Николета Лозанова между двата мача през този месец, показа проучване на вестник "24 часа".

Върнатият в държавния тим от временния селекционер Михаил Мадански нападател на Спортинг (Лисабон) ще се жени за бившето гадже на вратаря Николай Михайлов тази неделя. Два дни играем контрола с Украйна в Киев. 48 часа по-късно пък е последната ни европейска квалификация с Уелс в София, при загуба в която ще останем на последно място.

Дори да е планирал сватбата, преди да стане ясно, че отново ще бъде национал, решението на Божинов да я направи в хотела в Правец, който е ползван при лагери натима, е безумно. Това със сигурност няма кък да бъде позволено другаде в Европа.

А какво щеше да стане, ако все пак мачовете бяха решителни за националния, обяви източник от отбора, пожелал анонимност. Според него асовете в отбора са приели на нож създадената ситуация.

Очаква се Валери да покани всички, но не е ясно дали ще откликнат. Особено деликатно е положението с вратаря Николай Михайлов, който пък сега има връзка с бившата жена на Божинов - певицата Алисия.

Днес Мадански събира избраниците си в Правец. Те трябва да се появят там до 14 часа. От 17 ч ще стартира първата тренировка на временния селекционер.