Пробутват Ели Маркес на ЦСКА през медиите

Публикувано на: 24.10.2011 20:18

Автор: Проспорт.бг

©Момчил Кръстев
Ели Маркес
Още е 24 октомври, а големият трансферен екшън започна. Дошъл не дошъл Пената и вече му приписаха интерес към десния бек и  бивш играч на ЦСКА Ели Маркес (сезон 2008/2009). Той имал условие да си играе десен бек, а пък ЦСКА щал да "намаже", защото Ели е пред получаване на български паспорт, а и е български зет и баща.

Причината за интереса била страхотната игра на Маркес срещу ЦСКА при победата на Славия на "Армията". Официално агент на бразилеца е Джери Перейра, но с българските клубове и някои услужливи медии контактът е на една персона, която обикновено уточняваме по месторождение, за да се сетим кой е във футбола. И само за часове се мултиплицира "новината" за интерес към Маркес, заради проблема през последните седмици на поста в ЦСКА.

Добре е авторите на манипулацията да си изяснят най-напред Бандаловски дали ще напусне, че да му търсят заместник. Очевадно е, че един лъже, а на други им харесва. Да не говорим, че Маркес изпадна в доста любопитни ситуации от началото на шампионата, за да се търси интерес от ЦСКА при сегашната селекция.

В България обаче всичко може. Защо Елиано Маркес Лима да не се завърне в ЦСКА!? И господин Стефанов да се замогне...