Люпко не допуснал Дуци до курса за лиценз

Публикувано на: 04.11.2011 09:01

Автор: Проспорт.бг

©Ройтерс
Люпко Петрович
ЦСКА успя да зачеркне в един ден турнира за купата и законите на БФС. Нито един представител на "червените" не се разходи 200 м до националния стадион заради жребия за купата. А съдбата изправи ЦСКА срещу  Славия в повторение на тазгодишния финал.

По-късно през деня така нареченият главен мениджър Дуци Симонович водеше тренировката на Панчарево. От "Титан" правят опити той да води ЦСКА от скамейката срещу Ботев във Враца. И двете са в пълно противоречие с наредбите на БФС и всички общи правила, тъй като сърбинът няма лиценз. Наказанията са жестоки, стига някой да ги приложи. И хората на Боби Михайлов, подобно на привържениците на ЦСКА, обаче не могат да разберат кой води тима. "Титан" си мени мнението през ден. Лично Димитър Борисов изгони Дуци преди дербито, сега пак му дава властта.

Дори Люпко Петрович се учуди на глупостта в Борисовата градина. В интервю за "Спортлайн" легендата призна, че като шеф на треньорската школа в Сърбия не е пуснал Симонович дори до курса за лиценз. И отсече: Димитър Пенев няма алтернатива в ЦСКА, докато е жив. "Извеждал съм Левски срещу него. Пари не бяха получавали. 12 футболисти му оставиха без картотека. Вкараха ни гол в първата минута и мачът завърши. Ако утре трябва с Гонзо да излезем срещу Пената, не знам какво ще стане. Но срещу ЦСКА на всеки друг, ще ни е лесно", сподели Люпко от Сърбия, цитиран и от "Стандарт".

Етикети: Люпко Петрович