ЦСКА го усуква за мача с Лудогорец, иска промяна от БФС

Публикувано на: 04.11.2011 18:48

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
ЦСКА отправи молба за размисъл до Българския футболен съюз с желание за отлагане на мача срещу Лудогорец, заради отсъствието на равнопоставеност.

Ето пълния текст на молбата:

ДО

НАПРАВЛЕНИЕ

СПОРНТО – ТЕХНИЧЕСКО

При БФС    

СОФИЯ

 

Уважаеми Господа,

Във връзка с провеждането на футболната среща от последният кръг на А ФГ между отборите на ПФК ЦСКА и ПФК Лудогорец (Разград) имаме следното предложение. Моля датата на срещата да бъде променена от 26.11.2011 г. (събота) на 28.11.2011 г.  (понеделник) от 16:00 ч. (или удобен за ТВ7 час). Същото се налага поради факта, че мача за Купата на България с отбора на Славия е предвиден за 23.11.2011 г. (сряда), което намалява възможността за качествено възстановяване и подготовка на отбора за решителния ни мач с Лудогорец. Налага се да се съобразим и с повишения зрителски интерес към тази футболна среща, което я прави по-удобна за провеждане в понеделник, когато не се играят мачове от другите европейски първенства. Горе направеното предложение е съгласувано с ръководството на отбора на Лудогорец и сме получили тяхното съгласие.

Предварително благодаря за проявеното разбиране.На 23 ноември Лудогорец също има мач за купата, при това с пътуване до Стара Загора за гостуване на Берое. С оглед традициите на стадиона с новото осветление, едва ли разградчани ще бъдат на екскурpия за опознаване на забележителностите на Стара Загора и близките минерални бани.

Вярно, че ЦСКА ще трябва да отскочи до почти краен софийски квартал, но както и да бъде измервано, разстоянието идва доста кратичко и не само че не се пресича Стара планина, а няма и един свестен баир по пътя към кв.Овча купел.