Макаби (Нетаня) си хареса нашия Роналдо

Публикувано на: 05.11.2011 11:39

Автор: Проспорт.бг

©Интернет

Защитникът на Славия Даниел Златков е в трансферния списък на Макаби (Нетаня), разбра "Тема Спорт". От израелския клуб проявяват сериозен интерес към бранителя и дори вече са се свързали с агента на футболиста.

За да се стигне до трансфер през зимата обаче, евреите ще трябва да извадят поне 200 хиляди евро. Тимът от Нетаня се представя силно в местното първенство. В момента отборът е на четвърто място, но само на две точки от лидера Апоел (Тел Авив).

В началото на сезона Златков разтрогна договора си с Миньор и премина в тима от "Овча купел" въпреки претенциите на перничани, че е постъпил неправомерно. Въпреки протестите им обаче БфС разреши на Славия да картотекира бранителя. Още докато беше в Миньор, Златков бе пред трансфер в израелски клуб - бе на проби в Макаби (Хайфа), но до сделка не се стигна.

Треньорът на белите Мартин Кушев пък най-вероятно ще даде шанс на юношата на клуба Даниел Васев да направи официален дебют срещу Видима. Васев най-вероятно ще остане резерва, но се очаква да се появи в игра през втората част.