Михаил Венков стяга куфарите за ЦСКА

Публикувано на: 12.11.2011 12:06

Автор: Проспорт.бг

©novsport.com
Михаил Венков
Михаил Венков стяга куфарите за София, където от януари ще бъде играч на ЦСКА. Това научи Проспорт.бг от свои източници. Вече е постигната договорка между Коко Динев и собствениците на ЦСКА за привличането му. В потвърждение на придвижването на Венков към София, източник от Славия потвърди, че Емил Велев-Кокала се е насочил към Виктор Дениран, като заместник на родения през 1983 година Венков. Виктор в момента е със статут на преотстъпен в Ботев (Враца).

Михаил Венков е юноша на столичния Септември, но още на млади години бе привлечен от Литекс, където до този сезон бе почти несменяем ляв бек, записа и мачове в националния отбор на България.

В клюкарските среди иначе един от най-добрите у нас на този пост бе известен и като годеник на Николета Маданска. Русокосата журналистка е дъщеря на водещата от БНТ Свобода Маданска и селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански. През лятото обаче се чу, че блондинката е разкарала Мишо и се пуснала в обятията на баскетболния национал Златин Георгиев-Голди. Това, че Голди е играч на Левски не е проблем за "червените" традиции на фамилия Мадански.

Михаил Венков има 9 мача за националния отбор на България. От 2009 г. е студент в НСА „Васил Левски”, специалност „Треньор по футбол“.