Хакери удариха "Футболист на годината 2011"

Публикувано на: 28.11.2011 14:06

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Картинката около 14 часа на 28 ноември.
Хакерите продължават да правят всичко възможно да торпилират добрата идея на "Дакс медиа"  и БФС феновете сами да излъчат ТОП 20 на играчите, които да бъдат номинирани пред около 200 спортни журналисти и те да определят най-добрия футболист за 2011 година в България.

След като бе изхвърлен от анкетата за некоректно използване на програми за генериране на гласове, авторите на нечистата игра вкараха отново Васил Лукаев от Шипка (Драгор) и за отрицателно време го изкачиха в челото, като до минути вероятно ще влезе в ТОП 3.

Без съмнение, същите кибер играчи, направиха всичко само за около 24 часа премиерът Бойко Борисов да оглави листата с много сериозна преднина пред Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Николай Михайлов.

Ако се запази темпото за Васко, то е въпрос на много късо време Стилиян и Ники Михайлов да легнат "под ножа".

Идеята феновете да номинират и да определят "кой ще кара влака", като цяло се прие много добре, но очевидно организаторите от "Дакс медиа" имат много сериозни недоброжелатели.

Вероятно е време организаторите да се обърнат към нашите партньорите на Проспорт.бг от cybercrime.bg, да локализират и елиминират проблема.

По регламент, след приключването на гласуването на 4 декември, ТОП 20 на играчите по гласове на феновете ще бъдат предадени по азбучен ред на журналистите. Те ще определят своите ТОП 3, както и най-добър вратар у нас, най-добър защитник, най-добър халф, най-добър нападател и най-прогресиращ играч в българския футбол.

Организаторите не поставиха ограничение в професионалния футбол, а дадоха право за номинация на всички български граждани-футболисти по рождение, без значение географската ширина, на която се състезават и нивото на съответната лига, в която са картотекирани.

Забележка: Около 14.12 минути на 28 номвери сайтът за гласуване спря да функционира. Стигна се до

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Забележка 1: В 14.30 адресът отново работеше с включени имената на премиера и Васил Лукаев.