Владимир Романов продава спешно Хартс за 50 милиона паунда

Публикувано на: 17.12.2011 10:52

Автор: Проспорт.бг

©mirror.co.uk
Владимир Романов изглежда се наигра във футбола.
Владимир Романов продава спешно Хартс за 50 милиона паунда, друг е въпросът дали има кой да купи на такава стойност. Няма информация дали Романов ще погаси от тези 50 милиона наличните над 40 милиона паунда задължения, или новият собественик ще трябва да реши спешно и тази задача.

Спешно, защото Хартс успя някака да покрие заплатите на играчите за ноември, но отново не плати първата седмица и до края на петъчния ден - втората. Известно е, че там се плаща на седмица и ден закъснение се приема за престъпна неточност. Изпълнителният директор Сергей Федотовас направи изявление, в което твърди, че сделката е напълно реалистична и е нужно съвсем млако търпение.

Играчите, подкрепени от своя треньор Пауло Серхио и синдикатът на играчите  са подписали жалба, която ще бъде разгледана на борд в понеделник, става ясно от изявление на Фрейзър Ушарт, изпълнителен директор на Шотландската футболна асоциация. Клубът съвсем реалистично е до попадане под администрация, решение което би го изхвърлило в аматьорския футбол.

Във високата земя не бързат с резките действия с един от най-старите клубове в света, защото това означава автоматично да изхвърлят и шампиона си и емблема на световния футбол Рейнджърс от Глазгоу. Най "Айброкс" в момента напрежението е до червено, защото задълженията, които следва да се платят до края на годината отдавна минаха границата на 60 милиона паунда.