"Билд": Какво става между Берба и Леверкузен?

Публикувано на: 27.12.2011 11:08

Автор: Проспорт.бг

©Ройтерс
Германският таблоид "Билд" разви появилата се вчера информация за завръщането на Димитър Бербатов в Леверкузен. Изданието разговаря с работещия в мениджърската агенция "ЦСКА-АС-23", обслужваща Бербо, бивш съдия Иван Добринов.

Той потвърди, че тя е повече от слух. А според нея Митко ще се завърне в Леверкузен. Договорът му с Манчестър Юн е до лятото и изглежда, че нов няма да получи, каквото е неговото желание. Вчера обаче Митко остави сър Алекс Фъргюсън доста замислен.

Българският нападател наниза хеттрик при успеха с 5:0 над Уигън. Няколко дни по-рано пък отбеляза с петичка при победата със същия резултат над Фулъм. Тогава обаче нашето момче влезе като резерва четвърт час преди края.

"Информацията е повече от слух. Леверкузен има идеята да си върне Бербатов. Има контакт, но нищо конкретно. Всичко зависи от плановете на Манчестър Юн, обясни Добринов. - Играчът никога не е забравял Леверкузен. Този клуб е все още в сърцето му. Продължава да има добра и отговорна връзка с Байер."

Босът на "аспирините" Волфганг Холцхойзер потвърди, че контакт има, но: "Да, вярно е, контакт има, но той е приятелски. В момента няма нищо конкретно. Последното нещо, което прочетох, е, че Манчестър Юн иска да го задържи."