ЦСКА изглежда ще подари Шеридън на Сент Джонстън

Публикувано на: 01.01.2012 19:24

Автор: Проспорт.бг

©perthstjohnstonefc.co.uk
Килиън Шеридън
ЦСКА най-вероятно ще подари Килиън Шеридън на шотландския Сент Джонстън. Медиите във високата земя съобщават, че клубът от Пърт е заинтересован да запази Шеридън, но очакват решението на ЦСКА за бъдещето на ирландеца.

Най-вероятно има вече взето решение, но то не е обявено официално. Съдейки по последното изявление на президента Димитър Борисов обаче, може да се заключи, че Шеридън ще бъде подарен на Сент Джонстън само и само за да падне огромната не само за България заплата на роденият през 1989 година дългуч.

Борисов уточни, че на практика бъджетът вече е влязъл в нормални рамки, след като са продадени двамата играчи с най-високи заплати - Янис Зику и Грегъри Нелсън. Със сигурност, в сравнение с Шеридън, Нелсън ще изглежда, като играч от "В" група в бедния родния Северозапад. Дори най-вероятно в Металург (Донецк), заплатата на холандеца ще гравитира не толкова далече от тази на Килиън Шеридън в ЦСКА.

Мениджърът Стив Ломас е разговарял със собственика Стив Браун за желаните от него цели и възможността да бъдат привлечени, като свободни агенти.

Вероятно още следващата седмица ще има официално движение по темата. Иначе от края на ноември Шеридън лекува контузия.