Фенклубът в Чикаго е готов да връчи дарението на ЦСКА

Публикувано на: 08.01.2012 10:00

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Фенклубът на ЦСКА от Чикаго е готов да изпълни материалното си дарение. За една от възрастите беше произведена поименна екипировка за момчетата, включваща анцуг и състезателен екип.

Отделно английската компания "Адмирал" направи сериозна отстъпка в цената и на ДЮШ на ЦСКА ще бъдат връчени и топки.

Всички артикули ще съдържат емблемата на фенклуба в Чикаго на ръкавите. Тя вече е поставена и върху топките, които ще получат младите армейци.

Официалното връчване на дарението ще бъде организирано през следващата седмица, като ще го направи лично представител на фенклуба от Града край езерото Мичиган.

Проспорт.бг, като упълномощен посредник на момчетата от САЩ, изказва специална благодарност и на господин Марин Маринов за направените огромни ценови отстъпки, за да бъде възможно изпълнението на задачата. Своята неподправена благодарност отправяме и към двамата ни приятели Юли Николов и Христо Петров от "Адмирал", които не за първи път помагат на детския футбол.

Медиите ще бъдат информирани допълнително за срещата по акта на дарение, която  ще бъде организирана в Музея на спортната слава на ЦСКА още в следващите дни.