Ивайло Петев прибра Мечката в Лудогорец

Публикувано на: 16.01.2012 17:22

Автор: Проспорт.бг

©bbc.co.uk
Младежкият национал Георги Костадинов вече е футболист на Лудогорец. Бившият полузащитник на Черноморец (Поморие) се присъедини към лагера на тима в Сандански. Талантливият вътрешен халф предпочете да защитава цветовете на тима от Лудогорието, въпреки че беше желан от клубове в чужбина. Наскоро той бе на проби и в елитния полски Ягелония, информира topsport.bg.

Георги Костадинов е роден на 07.09.1990 г. Висок е 1.84 м., тежи 70 кг. Има изиграни 11 мача в есенния полусезон за отбора си Черноморец (Поморие).

Подписването на договор с Георги Костадинов е част от дългосрочната стратегия за бъдещото развитие на Лудогорец. Клубът привлича млади играчи, които са част от юношеските и младежки гарнитури на родината си.

В отбора вече са младежкият национал на Финландия Теро Мантула, на Белгия Кристиян Кабаселе и на Словакия Мариан Ярабица. В началото на годината към отбора се присъедини и чешкият вратар Радек Петр, който е бил неизменен участник във всички юношески и младежки национални отбори на родината си.